miercuri, 9 februarie 2011

Chiuvete din inox

Majoritatea producatoriilor de chiuvete folosesc inox premium 18 / 10 ( 18 % crom - 10 % nichel ). Pe de o parte, cromul creste soliditatea si rezistenta la uzura si confreta otelului inox luciu si durabilitate, iar pe de alta parte, nichelul creste forta si imbunatateste rezistenta al soc.

Otelul inox este cel mai utilizat material in bucatarie.

Otelul inox este igienic. suprafata metalica dura impiedica patrunderea si dezvoltarea bacterilor.

Otelul inox este usor de curatat / intretinut.

Otelul inox este rezistent din punct de vedere mecanic. Preodusele sunt rezistente la coroziune si al soc.

Suprafetele din otel inox se regenereaza in timp. Datorita aliajelor din compozitie, pe suprafata sa se formeaza un strayt subtire si transparent. Chiar daca suprafata respectiva se zgarie, acest strat pasiv care este gros doar de cativa atomi, se reface instantaneu sub influenta oxigenului din apa. Astfel se explica faptul ca otelul inox nu are nevoie de vopsea sau un altfel de protecite coroziva, pentru ca luciul si stralucirea sa se pastreze chiar si dupa ani de folosinta indelungata.

- Premium Line
- Studio Line
- Classic Line
- Standard Line
- Undermount
- Lay On
- Tegranit
- accesorii

Niciun comentariu: